Vores kærlighed til København, ses i vores produkter.

Vores kærlighed til København, ses i vores produkter. - Renato Copenhagen

Vi har en forkærlighed til København, som man godt kan regne ud, eftersom vi har opkaldt vores skjorter efter nogle af de mest ikoniske lokationer i og omkring byen.
Enhver mand skal have mindst en skjorte, i alle gængse farver. Hvid, Blå, Stribet og Sort.

Skjorterne er opkaldt efter nogle af de mest kendte steder i København, Kgs.Nytorv, Esplanaden, Nyhavn, Den Sorte Diamant og Bellevue. Og her er en kort forklaring på hvorfor vi har opkaldt dem efter disse lokationer. 

Kgs.Nytorv-White

Kgs.Nytorv. Dette centrale midtpunkt i København, er hvor vores postnumre starter fra. Men der er også en anden ting ved netop dette postnummer. Her ligger nemlig blandt andet det kongelige teater. Vi valgte at opkalde vores hvide skjorte eftersom det er en kutyme, at ved arrangementer i det kongelige teater, så bæres en hvid skjorte under jakkesættet.

Den hvide skjorte er ikke blot en beklædningsgenstand; den er et tidløst symbol på mange dyder og værdier. Den hvide skjorte bæres ved højtider uanset alder. En hvid skjorte repræsenterer uskyld, renlighed, diplomati, simplicitet, ærlighed, tålmodighed og ikke mindst venlighed.

Esplanaden Blå skjorte

EsplanadenNok en af de mest kendte landemærker i hele Danmark. Her har et af verdens største rederier deres hovedkontor. For danskerne er dette rederi tegn på succes og stolthed.

Vores skjorte, Esplanaden, kommer i forskellige nuancer i farven blå. Farven bæres når du vil føle dig stolt og vil have autoritet. Men på den anden side, så er det også en farve som repræsenterer afslappethed og ro. Det fantastiske med denne farve er, at uanset hvor du vælger at bruge den, så vil du kunne matche omverdenens forventninger af dig. Den blå skjorte har sit eget særpræg og kan give dig følelsen af maskulinitet, troværdighed og bestemthed, som du gerne vil vise omverdenen.

Nyhavn

NyhavnDen pulserende del af indre København har i mange år været mødestedet for både danskere og de tusindvis af turister, som kommer til byen hvert år. Her fylder cafeerne strædet imellem de gamle høje flerfarvet bygninger og kanalen. Særligt om sommeren, så er det svært at finde et sted, hvor du kan sidde ned og nyde kaosset.

Den stribede skjorte kan både bæres når du er professionel, men også når du vælger at være en del af det pulserende byliv. De vertikale linjer gør dig visuelt smallere og det føles rart uanset hvor og hvordan du vælger at bære skjorten.
En skjorte i striber har i mange år været kendetegnet for succes, selvværd og inspiration, når den bæres med den rette farvekombination.

Sorte Diamant Mørk skjorte

Den Sorte Diamant. Denne smukke bygning var nok en af grundstenene til fornyelsen af denne bydel. Det særlige ved denne bygning er, at den er et kunstværk i sig selv. De sorte granitplader på ydremurene er hentet hjem fra Zimbabwe, forarbejdet i Italien og er nu en af de mest smukke landemærker i byen. Huset besøges dagligt af både nysgerrige men også dem som benytter sig af bygningens faciliteter som både er litteratur, foredrag og meget mere.

En sort skjorte bæres af dig, som står op for dig selv. Du har sans for elegance og ved dit eget værd. Men mystikken omkring din personlighed vækkes også ved hjælp af den sorte farve. Når du vælger at have en sort skjorte på, så er du netop bevidst om, at du vil være den som repræsenterer det som de andre ikke ved, endnu. Sagt med andre ord, viden. Og viden er den magt som mange higer efter. Mystik, viden og magt er de mest kendte ord for mørke skjorter.
Skjorten er alsidig og kan bruges både i professionelle sammenhænge og til festlige begivenheder, uanset om du vælger at supplere den med en blazer eller i din fritid med et stilfuldt udtryk.

Tager du lidt nordpå fra indre by, finder du en af Danmarks mest besøgte strandområder, Bellevue. Her overskygger de brusene bølger, larmen fra menneskerne omkring dig. Det er her, hvor du kan være ét med naturen og samtidig være tæt på byens travle kaos. Vores Bellevue kollektion er i hør. Det er disse skjorter du tager på, når du vil være i en afslappet tilstand, præcis som når du er i naturen, uanset om det er ved strandkanten eller en afslappet gåtur i skoven.