Nu er verden af bomuld ikke det mest sexede i verdenen, men den gør dig sexet.

Nu er verden af bomuld ikke det mest sexede i verdenen, men den gør dig sexet. - Renato Copenhagen

Hvis du er en af dem som tager skjorte på hverdag, så er skjorten din bedste ven. Og her bør du absolut ikke gå på kompromis med kvaliteten. Og særligt når vi taler om bomuld, som er en naturlig del af skjorter, så er det absolut ét must, at du føler dig tilpas, når du tager den på. Vi vil kort her, forklare fordelene ved at vælge en kvalitetsskjorte med den rette kvalitetsbomuld.

Først og fremmest, så handler det om fibrene. Høj kvalitetsbomuld svæver over resten som en elegant svane, med sine lange og stærke fibre. Disse fornemme tråde er ligesom superhelte, der giver stoffet en utrolig styrke og holdbarhed. Men lige så snart du drejer hovedet og vælger at gå efter mindre lange og mindre stærke fibre, så har du tabt. Det er som at få en klumpet og ustabil Sidekick i stedet for en pålidelig makker. Så er der blødhed i den høje kvalitetsskjorte. Høj kvalitetsbomuld er som en sky af ren luksus, der kærtegner din hud med en blødhed. Det er som at omfavne en fluffy sky af komfort og elegance. Men så vælger du at købe den billigere skjorte og så starter krigen med din hud. Det er ti gange bedre at du vælger at glide et rivejern hen over overkroppen. Glem det. Skjorten vil føles ru og irriterende mod din hud og efterlade dig og din fornemmelse for stil i en kløende situation.

Hvad med holdbarhed. Høj kvalitetsbomuld er som en uovervindelig superhelt, der kan klare alt. Den kan modstå gentagne vaskeslagsmål og kampe mod slid med lethed og elegance. Men lav kvalitetsbomuld er som en broget klovn, der mister form og farve hurtigere end du kan sige "Jeg burde have gået efter noget andet". Den vil få dig til at ligne en modeforsømmelse og efterlade dig med en garderobe, der ligner et cirkustelt.

Hvorfor vælge at se ud som en Islandsk pony kontra en arabisk hingst på kontoret? Hvem er du egentlig i gang med at tilfredsstille? I en kvalitetsskjorte så er hver tråd perfekt placeret, og stoffet har en ensartet tekstur, der får dig til at se ud som en stilikon. Men nej, du vælger at være den som andre vil spørge om du kan komme som klovn til deres barns fødselsdag, så længe du tager netop den skjorte på.

Sagt med andre ord, vælg nu én skjorte med høj kvalitetsbomuld, som for eksempel en af vores skjorter.