Hvordan skal din skjorte være?

Hvordan skal din skjorte være? - Renato Copenhagen

Vi siger det som det er. En skjorte er ikke BARE en skjorte. Der er en hel kompleks videnskab i at skabe en skjorte, som passer de fleste. De fleste af os mænd har ofte en yoyovægt, som kører op og ned i løbet af året. Så en slimfit der passede perfekt i Maj, vil måske stramme så meget i november at knapperne bliver løse
Renato Copenhagen har med denne indsigt fokuseret på, at skjorterne du køber hos Renato Copenhagen, skal være tætsiddende men samtidig have lidt plads, så du skal føle dig komfortabel, have selvsikkerhed og se stilfuld ud. Det er det vi kalder for Smart Fit formen. En skæring som giver en smule plads ved maveregionen, men strammer ved skuldre, bryst og biceps. Smart Fit er en skæring, som ligger mellem Slimfit og Regular.

KRAVE er en anden detalje, som mange ofte glemmer. De fleste genkender synet af en løs krave på sin yndlingsskjorte. Enten fordi den er blevet vasket så mange gange, at stoffet har lagt sig, eller også har kvaliteten fra starten ikke været som lovet. En krave på en skjorte er en essentiel del af en skjorte. Renato Copenhagens kraver er mellem høje, om du vælger at knappe skjorten hel og tage et slips på eller vælger at have den åben, så får du stadig et elegant look. Den ændrer ikke formen. Der er udbudt to forskellige slags skjorter, en Button Down og en French Cutaway. Begge skjorter er lavet på Cutaway design, hvor kraveskæringen er skåret bagud kontra lodret ned. Det gør at kraven forbliver stabil og bevarer sin form.

SMART FIT er en form, som kombinerer det æstetiske med funktionalitet. Det vil sige, om du er mobil eller stilsiddende, så ændres formen ikke særlig meget. Med sin forlænget nedre del vil skjorten ikke glide op når du rejser dig fra kontorstolen og samtidig er den ikke så lang at det kan ses i buksedelen. Hvis du foretrækker, at have skjorten udenfor bukserne, er længden også ideel.
Smart Fit pasform fremhæver brystpartiet og de brede skuldre som er nogen af de afgørende elementer for en perfekt skjorte og ikke mindst er komfortabel omkring taljen, hvilket i sin helhed giver et stilfuldt og elegant udseende.

FRENCH CUTAWAY og BUTTON DOWN. En Renato Copenhagen skjorte har en komfort som netop har til formål at give din krop den plads den har brug for og samtidig har en form som ikke ændres uanset hvor gammel den er. Renato Copenhagen fås i 2 kategorier; French Cutaway og Button Down.

French Cutaway er en skjorte som du absolut skal have hængende I dit klædeskab. Denne skjorte kan bæres både med og uden et slips, og har netop den fordel, at du kan både bære den professionelt men absolut også I din fritid. Kraven er bred i stedet for den traditionelle Button Down, som har knapper i bunden. French Cutaway kendetegner sig ved sin friskhed og vitalitet, fordi skjorten kan betragtes som både formel og uformel når man netop ikke behøver at have et slips på.
Button Down er nok en af de mest traditionelle skjorte på markedet. Denne skjorte byder på dansk kvalitet og et elegant italiensk kravedesign, som er essentiel del af skjorten. Den er bygget ud fra en Cutaway design med kraveskæringen skåret bagud med mellem høj kravestil, som ser stilfuldt med eller uden blazer til både formelle og semi-formelle anledninger.

Men hvilken skjorte skal jeg vælge? Vi anbefaler, at du skal have mindst en af begge skjorter. Når du skal være formel med slips, så kan du tage en French Cutaway på. Og samtidig hvis du ønsker at være uformel, tage slipset af og knap skjorten op. Hvis du ønsker at have et professionelt look uden slips, så er Button Down en skjorte, som du kan benytte.